Logo
ABOUT    BIO    ECO    HOW    PROJECTS    NEWS    RAVES    CONTACT   





As a product manager for Google, Dudley Carr occasionally works from home, and he wanted a functional, modern study so he could telecommute comfortably. Self-described as “kind of obsessive about chairs,” Dudley had skillfully outfitted the rest of his Queen Anne townhome with the modernist furniture essentials. However, this awkward, wedge-shaped room next to the front door remained empty (although this may not be evident in the photos, there are actually no right-angles in the space). He knew the room needed concealed storage for office supplies, but also that it needed to function properly as an entry, with places to stash shoes and jackets.

Dudley is a minimalist in every sense of the word, keeping his residence clean and free of any visible clutter. He wanted his office to be the same—clean, bright, modern, and minimalist. We came up with a floor plan that addressed his functionality needs, and began sourcing the all-white furniture to fit within the size constraints and the budget. The artwork was sized and minimally framed to fit perfect proportions on the walls, and plants were brought in to provide color and texture. In all, the project became a great mix of high and low, with costs kept down in some areas, leaving room to splurge on those chairs.

Photography by Tom Marks, art framing by Museum Quality Framing in Wallingford.




Logo